Nieuws

Tussenstanden december 2018

De tussenstanden van de eerste competitiehelft zijn bekend en staan op de site. Er ontbreken zoals meestal nog een aantal wedstrijden, niet gespeeld of niet doorgegeven?

We wensen jullie fijne feestdagen en een sportieve tweede helft van de competitie.

Ried

De wedstrijdlocatie van Ried is gewijzigd. Ze spelen hun thuiswedstrijden vanaf dit  seizoen (2018/2019) op sportpark de Fiifskaar, Oosteinde 77 in Sint Jacobiparochie.

 

Eindstanden

De eindstanden zijn bekend en gepubliceerd op de site.

De ledenvergadering vind plaats op 24 mei in de Stryp te Burgum. Uitnodigingen worden binnenkort verzonden.

 

Tussenstanden bijgewerkt per februari 2018

De tussenstanden staan weer bijgewerkt op de site. De eindstanden zullen op de feestavond bekend gemaakt worden.

 

Datum en plaats feestavond.

Dit jaar is de feestavond op zaterdag 14 april in dorpshuis “It String” in Boksum. Adres: Hylaerderpaed 3
9031 XW  Boksum. Hieronder vinden jullie de uitnodiging. Denk erom de uitslagen tijdig door te geven! 6 april is de deadline.

uitnodiging ovk feest 2018

Oud bestuurRslid Gea van der Veen overleden

Op donderdag 22 december 2017 is Gea van der Veen overleden na een lange en zware ziekteperiode. Ze is 55 jaar geworden. Gea was in het verleden een actief bestuurslid van de OVK. We wensen haar familie en vrienden veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Eerste tussenstand seizoen 2017-2018 staan op de site

Zoals beloofd gaan we vaker een tussenstand vermelden op deze site, dus staan nu de eerste uitslagen en standen on-line.  Onder de tab uitslagen, tussenstanden kun je het vinden. Bij deze een oproep aan de teams om de uitslagen zo spoedig mogelijk door te geven zodat er een zo compleet mogelijk beeld wordt weergegeven.

 

Poule indeling seizoen 2017-2018 is bekend.

Tijdens de ledenvergadering op 18 mei jl. in Burgum is de nieuwe poule-indeling bekendgemaakt. De belangrijkste wijzigingen betreffen de nieuwe teams van Boelenslaan, Jistrum 5 en Berlikum bij de dames, met tegelijkertijd de terugtrekking van het team van Berlikum uit de A-poule. Bij de heren is DFS 2 afgemeld en heeft Berlikum gevraagd in de B-poule te blijven. Dit alles heeft geresulteerd in een aantal verschuivingen, waarbij er geen enkel team is gedegradeerd (vrij uniek dit jaar).

Bij de heren blijft EE in de A-poule, en blijft Suwald in de B-poule. Bij de dames zijn in een aantal gevallen niet alleen de kampioenen gepromoveerd, maar ook een aantal 2e plaatsen zijn een poule hoger ingedeeld. Bij de dames zijn we zo gekomen tot 3 poules van 8 en 1 poule van 7 teams, bij de heren wederom 3 poule van 7 teams. De gehele indeling is te vinden onder de tab competitie, pouleindeling.

 

Feestavond 22 april 2017 was een groot succes.

Afgelopen zaterdagavond was de feestavond in Rypstjerk, en dit was volgens ons een erg gezellige avond. De eindstanden zijn bekend gemaakt, er was een prachtige verloting met leuke prijsjes en mooie hoofdprijzen en mede door het geweldige optreden van Butterfly werd het een feestelijke afsluiting.

De eindstand van het seizoen 2016-2017 en alle uitslagen staan op de site, ga naar de tab uitslagen, eindstanden.

 

Feestavond 22 april 2017 en ledenvergadering 18 mei 2017!

Dit jaar is de feestavond op 22 april in de Einekoer in Rypstjerk.

De datum van de ledenvergadering is inmiddels ook bekend: 18 mei 2017 in de Stryp te Burgum.

Zet het alvast in de agenda, uitnodigingen volgen nog.

Tussenstanden december 2016 op site, nieuw team erbij.

De tussenstanden van de dames en herenpoules per december 2016 zijn op de site gezet. Je kunt ze vinden door naar de tab uitslagen, tussenstanden te gaan. Daar staan twee linkjes naar een pdf-bestand welke je met Acrobat kunt openen. De standen zijn voor zover bekend bijgewerkt, al merken we met name in de heren poule A dat er nogal wat wedstrijden missen. Heren graag aandacht hiervoor.

Tevens is er een nieuw team tussentijds toegevoegd in de heren C-poule. Sumar heeft een tweede team opgesteld, en verzocht een halve competitie mee te mogen draaien. De wedstrijden worden door de coördinatoren ingepland en tellen mee voor de einduitslag.

 

31 mei 2016: Nieuwe poule indeling bekendgemaakt.

Op de ledenvergadering op 19 mei jl. is de nieuwe poule-indeling voorgesteld en vastgesteld door de aanwezige leden. Bij de dames zijn helaas twee teams afgehaakt en is besloten om van 30 dames-teams 4 poules te maken van twee keer 7 en twee keer 8 teams. Bij de heren heeft zich een nieuw team uit Surhuisterveen aangemeld, en daardoor zijn er van 21 teams drie poules van 7 teams gemaakt.

De nieuwe indeling is te vinden onder de tab competitie.

 

Einduislag seizoen 2015-2016 bekend:

In de tab uitslagen/eindstanden zijn de eindstanden en uitslagen van het seizoen 2015-2016 ge-upload.

 

16 april 2016 Feestavond OVK 2016

Hierbij de uitnodiging van de feestavond op 16 april in EE.

De heren van EE hebben alles tot in de puntjes geregeld en het
beloofd weer een gezellige avond te worden.
Met natuurlijk…. de einduitslagen en de altijd terugkerende verloting met prachtige prijzen!

We rekenen op jullie komst.

De heren van EE
Roelof
Nynke
Jitske

uitnodiging ovk feest 2016

De datum voor de ledenvergadering is 19 mei 2016 in Sint Jacobiparochie.

23-09-2015: Dit keer goed nieuws. DFS heeft een tweede heren team aangemeld en deze zal starten in de heren C-poule. Het zal even passen en meten zijn maar de wedstrijden worden zsm. gepland zodat ze nog het hele seizoen mee kunnen draaien.

26-08-2015: Het 2e team van Drogeham Dames heeft zich uit de C-poule teruggetrokken ivm. een te lage bezetting voor twee teams. Daardoor bestaat de C-poule nog uit 6 teams.

LEDENVERGADERING

De jaarlijkse ledenvergadering heeft plaats gevonden op 28 mei 2015 in St. Jacobiparochie. Hier is de definitieve poule-indeling bekend gemaakt, zie elders op de site, en is besloten dat de jaarrlijkse feestavond volgend jaar op 16 april 2016 te Ee zal plaatsvinden.

Tevens is er gevraagd de adressen van alle sportzalen op de site te zetten. Daarom is de contactpersonen verzocht deze adressen door te geven aan ons mailadres: bestuurovk@hotmail.nl.

 

18 APRIL  2015 JUBILEUMFEEST !!!

Hieronder zijn een paar foto’s geplaatst van ons jubileumfeest in Burgum. Het was een geweldige dag, met een mooi volleybaltoernooi, een heerlijk diner-buffet en een spetterende feestavond. De band Butterfly was weer geweldig op dreef en iedereen heeft genoten.

Jubileum volleybal mix toernooi in de Westermar te Burgum:

mix toernooi 1 mix toernooi 2 mix toernooi 3 mix toernooi 4 mix toernooi 5 mix toernooi 6

Buffet en feestavond in Glinstra state te Burgum:

IMG_1115 IMG_1114 IMG_1117 IMG_1118 IMG_1119

De verloting met prachtige prijsjes en hoofdprijzen:

prijzen 2 prijzen 1

Hoofdprijzen

Hoofdprijzen

IMG_1122 IMG_1124 IMG_1125 IMG_1126 IMG_1120

 


 

 

Mededelingen:

Vanaf het seizoen 2013-2014 dienen de uitslagen per email doorgegeven te worden via: ovkuitslagen@hotmail.nl. Zie hiervoor de beschrijving die de contactpersonen hebben ontvangen.